Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
 
EL NOSTRE EQUIP

Som una corredoria d’assegurances líder, especialitzada en el Crèdit des de fa 20 anys. Un equip de professionals, multidisciplinar i amb una sòlida formació tècnica-financera amb la qual auditem i gestionem les pòlisses dels nostres clients amb un resultat exitós.

Aportem solucions integrals a les empreses de tots els sectors, moltes de les quals són multinacionals i sempre de la mà de les millors companyies d’assegurances.LES NOSTRES PÒLISSES

En funció de les seves necessitats li podem oferir diverses opcions:

1. PÒLISSES TRADICIONALS Asseguren la totalitat de les seves vendes a crèdit al mercat nacional, a l’exterior o als dos.

2. PÒLISSES INNOVADORES Asseguren únicament els grans sinistres o incrementen el nivell de risc dels clients que triï entre els de la seva pòlissa tradicional.

3. PÒLISSES A LA CARTA Asseguren exclusivament una part de la seva cartera de clients, la facturació d’un sol client i fins i tot una operació puntual.

Si la seva empresa ja té una pòlissa de crèdit contractada, li oferim el servei GRATUÏT d’anàlisi i auditoria, elaborant un informe detallat que compari les diferents companyies del mercat assegurador. Si ja disposa de la millor opció, li garantim una reducció considerable de costos en la renovació i millores tècniques que optimitzaran tant la seva pòlissa com la gestió del dia a dia.LES NOSTRES COMPANYIES

EL NOSTRE SERVEI

· Li permetrà externalitzar la gestió de la seva assegurança d’impagats, comptant amb un equip de professionals experts i independents que l’assessoraran de forma permanent, sempre vetllant pels seus interessos.

· Revisió del mercat que li permetrà disposar d’un quadre comparatiu amb totes les alternatives possibles i la recomanació d’un especialista.

· Auditoria de la seva actual pòlissa on tindrà la certesa de tenir contractat el millor producte en les millors condicions.

· Formació in company de les per- sones encarregades de la gestió de la pòlissa.

· Revisió i augment de les classificacions sol.licitades.

· Consulta de la classificació dels seus clients en les altres companyies per poder decidir amb tota la informació necessària.

· Control del cicle de vida dels sinistres que passa per l’anàlisi prèvia a la seva presentació fins al cobrament de la indemnització.

· Càlcul d’excedents per recuperar prima.

· Pla personalitzat de manteniment i planificació de la renovació.

Castellano Català
   
Flotes
d'automòbils
  Transport   Multirisc
industrial
   
Enginyeria i Obra Civil   Responsabilitat Civil (RC)   Agropecuaris
   
Crèdit i Caució   Administracions públiques   Beneficis socials
 
Particulars   Vida i pensions